Veselimo se sodelovanja z vami!

Poslovno svetovanje

V podjetju smo specializirani za razvoj osebnih in poslovnih strategij.

Pomagamo pri zagonu novega posla, pri vzpostavitvi novega produkta, storitve, hčerinskega podjetja v Sloveniji.

Svetujemo pri vključevanju družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja v poslovanje v sodelovanju z inštitutom IRDO, katerega člani smo.

Po potrebi svetujemo tudi na drugih področjih.

Če imate kakršnokoli dilemo, nas pokličite ali nam pišite in skupaj bomo poiskali smiselno rešitev za vašo težavo. Kjer bomo znali, vam bomo pomagali. Kjer ne bomo vedeli kako, vas bomo poskušali povezati s tistimi, ki vedo o tem več kot mi.

Izobraževanje

V sodelovanju z inštitutom IRDO posredujemo znanja s področja družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja.

Izobražujemo na področju komuniciranja, organizacije dela, izvajanja učinkovitih sestankov, vzpostavitve produktov, marketinških strategij in na drugih področjih, glede na potrebe naših strank.

Če potrebujete vam prilagojeno izobraževanje, nam sporočite. Vsebine lahko prilagodimo posebej vašim potrebam. Smo učinkoviti, kreativni in prilagodljivi.

Delamo tako, da skupaj z vami dobro prepoznamo problem in potem poskušamo zanj najti najboljšo rešitev. Tudi v obliki izobraževanja ali kakšnih drugih rešitev.

Kreativna besedila

Ali ste vedeli, da slika pove več kot tisoč besed? In da misli sledi beseda, tej pa dejanje.

Zato je zelo pomembno kaj mislite in kako to zapišete ter kaj z vsem tem naredite. V našem podjetju vam lahko pomagamo ubesediti vaše misli, da bodo izžarevale vašo dušo, vašo poslovno vizijo, vaše ključno sporočilo. Pomagamo vam oblikovati besedila tako vsebinsko, kot oblikovno. Pri tem uporabljamo različne kreativne možnosti, da bodo vaša sporočila čim bolje dosegla vaše naslovnike.

Če potrebujete zanimivo besedilo za kakršnokoli poslovno priložnost (vabilo na prireditev, čestitka ob jubileju, unikatno besedilo za posebno priložnost…), nam to tudi sporočite. Z veseljem se podamo skupaj z vami v nov kreativni izziv.

Marketinške storitve

Samo razviti izdelek in ga imeti na zalogi, ni dovolj. Znati ga moramo tudi prodati.

Če želimo, da bo naš izdelek tudi uspešen na trgu, moramo že pred produkcijo dobro načrtovati njegov življenjski cikel.  Prav tako je pomembna marketinška strategija.

Komu je izdelek/storitev sploh namenjen? Kje se ti kupci zadržujejo? Kaj najraje kupujejo, berejo, kakšno kupno moč imajo? Katere komunikacijske kanale in orodja bomo uporabili, da bomo s čim manj sredstvi dosegli naše kupce?

Številna vprašanja, ki zahtevajo modre odgovore in odlične tržne poteze. Vabimo vas, da jih naredite skupaj z nami, saj posedujemo ustrezna komunikološka znanja in izkušnje. Za vas bomo pripravili marketinško in/ali komunikacijsko strategijo, zasnovali kreativne pristope, pomagali pri oglaševanju in vam svetovali tam, kjer to najbolj potrebujete.

Za vas lahko organiziramo dogodke. Pomagamo vam lahko tudi z uredništvom vaših internih revij, pripravo letakov, oglasov, drugih promocijskih gradiv. Imamo široko mrežo partnerjev, s pomočjo katerih lahko za vas izpeljemo najbolj kreativne in učinkovite marketinške, pa tudi druge poslovne rešitve.