Zmajček iz Žabje vasi

Naj pride tudi k vam!

Ali ste vedeli, da lahko mali Zmajček širi ljubezen? Pa ne samo to, tudi povezuje družine, odganja skrbi in leti nad širnimi travniki, ko se z njim igrajo vesele družine z otroci.

Povabite Zmajčka iz Žabje vasi tudi vi v vašo družino in na vaš travnik!

Zgodba o malem Zmajčku, ki ga mati Zmajevka odloži na njivi v najbolj podeželskem delu Ljubljane. Zmajček ne ve, zakaj se je rodil, zato skupaj z vaškimi živalmi o tem povpraša Modro žabo, najpametnejšo žabo v Žabji vas. Ta mu pove, da so ga čakali tisoč let, da bi širil ljubezen, ljudem blažil stiske, jih učil ljubiti in biti ljubljen ter povezan z naravo. Odloči se, da bo širil ljubezen še naslednjih tisoč let, da bo združeval družine in jih povezoval, tudi tako, da si bodo izdelali male zmaje in tekali po najbližjih travnikih ter tako krepili medsebojno povezanost, radost in družino kot osnovno celico družbe. Knjiga vsebuje tudi Dejstva o žaba in Smernice za izdelavo papirnega zmaja. Slikanico je napisala Anita Hrast, z nenavadnimi kipci pa jo je likovno opremila Nadja Osojnik. Fotografije je prispeval Dolar Media, Jan Dolar, s. p.

Preberite odlomek
iz knjige tukaj:

Izdelajte si papirnega zmaja tudi vi.
Več o tem preberite v knjigi in tukaj.

Za naročila pišite na naslov: info@nabium.si,
ali pokličite na 031 344 883

Kaj pravijo ljudje

Objectively innovate empowered manufactured products whereas parallel platforms. Holisticly predominate extensible testing procedures for reliable supply chains. Dramatically engage top-line web services vis-a-vis cutting-edge deliverables.

Travis Huff

via the Themeforest

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive on the start-up.

Byron Ryan

via the Themeforest

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing.

Scott Morris

via the Themeforest